Navullingen

Cederroth navullingen

Met onze navullingen kun je zaken die ontbreken in Cederroth eerstehulpstations, panelen en mobiele first aid kits gemakkelijk aanvullen.

Met onze navullingen kun je zaken die ontbreken in Cederroth eerstehulpstations, panelen en mobiele first aid kits gemakkelijk aanvullen. meer lezen »
Venster sluiten
Cederroth navullingen

Met onze navullingen kun je zaken die ontbreken in Cederroth eerstehulpstations, panelen en mobiele first aid kits gemakkelijk aanvullen.

Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
2 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Pleisters en wondreiniger Pleisters en wondreiniger
Zak met 20 Salvequick pleisters en 10 Salvequick wondreinigers Inhoud: 20 st. Salvequick pleisters 10 st Savett wondreinigers
€ 6,89
4-in-1 bloedstelpende verbanden 4-in-1 bloedstelpende verbanden
Cederroth 4 - in -1 is een verband dat de helft van je huidge EHBO koffer vervangt in één product. Het is een combinatie van windel en compres, geschikt voor gewone wonden maar ook voor brandwonden. Je hebt geen schaar of plakband nodig...
€ 8,47
Cederroth Soft Foam Bandage Blue 2m Cederroth Soft Foam Bandage Blue 2m
Een zelfhechtende lijmvrije pleister Cederroth Soft Foam Blue fungeert zowel als pleister als verband. Het verband is geschikt voor alle typen kleine wonden ongeacht warmte, koelte, natheid of droogheid en blijft zitten, ook in water....
€ 8,48
Wondreiniger- 40 st Wondreiniger- 40 st
De Salvequick Wondreiniger vervangt watten en flessen wondreinigingsoplossing. Buigzaam en gemakkelijk te gebruiken. Goed beschermd in de verpakkingen. De reinigingsvloeistof bestaat uit een steriele fysiologische zoutoplossing. Inhoud:...
€ 10,34
Protectiepakket Protectiepakket
Cederroth Protectiepakket is een hulpmiddel om op de juiste wijze mond-op-mondbeademing te geven en tegelijkertijd het risico op contact tussen de hulpverlener en de verwonde te verkleinen. Cederroths beademingsmasker is voorzien van een...
€ 11,25
Burn Gel Dressing Burn Gel Dressing
Cederroth Burn Gel geeft een snelle afkoeling en effectieve pijnstillende werking bij verbrandingen. De koude zorgt ervoor dat de pijn wordt verlicht en voorkomt dat er dieper in de huid schade wordt aangericht. Cederroth Burn Gel spray...
€ 13,67
Burn Cover (10st) Burn Cover (10st)
Een hydrogelpleister die beschermt en verzacht bij kleinere brandwonden. Burn Cover is ook geschikt voor kleinere snijwonden en schaafwonden. Burn Cover is blauw van kleur en daarmee geschikt om bij de hantering van levensmiddelen te...
€ 14,73
Cederroth Soft Foam Bandage Blue 4,5m Cederroth Soft Foam Bandage Blue 4,5m
Een zelfhechtende lijmvrije pleister Cederroth Soft Foam Blue fungeert zowel als pleister als verband. Het verband is geschikt voor alle typen kleine wonden ongeacht warmte, koelte, natheid of droogheid en blijft zitten, ook in water....
€ 15,79
Eye & Wound Cleansing Spray 150ml Eye & Wound Cleansing Spray 150ml
Spray om stof en vuil uit de ogen en wonden weg te spoelen en deze te reinigen. De spray geeft een milde stroom water, met een totale spoeltijd van 5 minuten. De spray werkt in elke hoek en in iedere richting. De spray kan verscheidene...
€ 16,34
Cederroth Burn Gel 100 ml Cederroth Burn Gel 100 ml
Effectieve pijnstillende werking bij kleinere brandwonden Op water gebaseerde gel voor kleinere verbrandingen, brandwonden en zonnebrand. Fungeert als een tijdelijke beschermende barrière die de huid koelt en kalmeert en daarmee de pijn...
€ 18,97
Wandbeugel voor First Aid Kit X-Large Wandbeugel voor First Aid Kit X-Large
De robuuste, duurzame metalen wandbeugel maakt het gemakkelijk de kit aan de wand te hangen. Geschikt voor Cederroth First Aid Kit X-Large.
Inhoud 1 Kilogram
€ 24,20
Salvequick Pleisterautomaat Salvequick Pleisterautomaat
De "TREK EN PLAK" Pleisterautomaat van Salvequick is superhandig in gebruik. Je trekt een pleister uit de automaat en je kan deze gelijk kleven. Geen tijdverlies met pleisters uit een doosje te halen en papiertjes open te prutsen. De...
€ 28,09
2 van 3

Minimaal een keer per jaar controleren en navullen

Het is belangrijk dat jouw eerstehulpstations volledig gevuld zijn en de producten in jouw EHBO station niet de houdbaarheidsdatum hebben overschreden. Je dient minimaal een keer per jaar jouw verbandtrommel en EHBO stations, panelen, kast en koffers te controleren, dit staat vastgesteld in de wet. Dit mag je zelf uitvoeren. Per koffer wordt vermeld wat en hoeveel erin hoort te zitten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw First Aid refill. Van het pincet tot 4-in-1 bloedstelpende verbanden. Voor iedere bedrijfstak hebben we de juiste navulling voor jouw eerste hulp stations. Je kunt alles los of als kant-en-klare navulling bestellen op onze site.

 

Eerste hulp navulling

Eerstehulpstations kunnen worden ingezet bij het behandelen van verschillende soorten letsels, zoals (brand-)wonden, verstuiking en ademhaling, maar ook oogletsel. Om de juiste navulling voor het juiste letsel te hebben kun je gebruik maken van onze filters. Zo kun je ervoor zorgen dat je een complete eerste hulp uitrusting hebt en je ervoor zorgt dat deze voorraad altijd gevuld is, zodat je op het moment van nood meteen kunt handelen. Een van de meeste bekende merken is Cederroth en onze navulling is ook van dit betrouwbare merk.

 

EHBO station navulling

Bij ons kun je gemakkelijk alles bestellen en aanvullen wat er op is in jouw EHBO station. Zo laten Cederroth stations door middel van een rode sticker zien welk product op is. Zorg ervoor dat jouw EHBO station altijd voorzien is van de belangrijke producten zodat je hulp kunt verlenen zonder speciale voorkennis. Je kunt bij ons losse producten bestellen of kant-en-klare navulpakketten. Heb je nog vragen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.