Navullingen

Cederroth navullingen

Met onze navullingen kun je zaken die ontbreken in Cederroth eerstehulpstations, panelen en mobiele first aid kits gemakkelijk aanvullen.

Met onze navullingen kun je zaken die ontbreken in Cederroth eerstehulpstations, panelen en mobiele first aid kits gemakkelijk aanvullen. meer lezen »
Venster sluiten
Cederroth navullingen

Met onze navullingen kun je zaken die ontbreken in Cederroth eerstehulpstations, panelen en mobiele first aid kits gemakkelijk aanvullen.

Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
3 van 3
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Salvequick Plasticpleisters Salvequick Plasticpleisters
Salvequick Plasticpleisters zijn buigzame pleisters van hoge kwaliteit. De pleisters zijn op allergieën getest. Zij zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. Inhoud: Elke navulling bevat 45 pleisters (27 st. 72 x...
€ 36,10
Salvequick Vingertoppleister textiel Salvequick Vingertoppleister textiel
Salvequick extra grote vingertoppleisters zijn soepele textielpleisters voor vingerletsels. De pleisters zijn op allergieën getest. Zij zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. Inhoud: Elke navulling bevat 15...
€ 42,40
Salvequick Textielpleisters Salvequick Textielpleisters
Salvequick Textielpleisters zijn voegzame pleisters van hoge kwaliteit. De pleisters zijn op allergieën getest. Zij zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. Inhoud: Elke navulling bevat 40 pleisters (24 st. 72 x...
€ 46,64
Salvequick Extra Grote Textielpleisters 2 Salvequick Extra Grote Textielpleisters 2
Salvequick extra grote textielpleisters zijn royale, wat grotere pleisters van hoge kwaliteit. De pleisters zijn op allergieën getest. Zij zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. Inhoud: Elke navulling bevat 21...
€ 47,07
Oogdouche verpakt per 2x 500ml Oogdouche verpakt per 2x 500ml
Cederroth Eye Wash neutraliseert de pH-waarde van het oog. Dat wil zeggen, deze heeft een neutraliserend effect op spetters alkaliën en zuren en geeft een sneller resultaat dan een gewone natriumchloride-oplossing. Het effect is in het...
€ 48,28
Detecteerbare pleister blauw (35st) Detecteerbare pleister blauw (35st)
Salvequick Blue Detectable pleisters zijn in het bijzonder bedoeld voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. De pleisters zijn detecteerbaar en worden door de meeste metaaldetectors ontdekt. Door de blauwe kleur kan de pleister ook...
€ 83,74
Detecteerbare pleister blauw vingertip normaal (35st) Detecteerbare pleister blauw vingertip normaal...
Salvequick Blue Detectable pleisters zijn in het bijzonder bedoeld voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. De pleisters zijn detecteerbaar en worden door de meeste metaaldetectors ontdekt. Door de blauwe kleur kan de pleister ook...
€ 83,74
Safety handreiniger (600 st) Safety handreiniger (600 st)
600 doekjes in een doos. Steriele vochtige reinigingsdoekjes met 70% alcohol voor een effectieve reiniging en desinfectie van de hand. INHOUD: 600 st. vochtige doekjes Effectieve handreiniger Gemakkelijk te gebruiken Handig om mee te nemen
€ 157,94
3 van 3

Minimaal een keer per jaar controleren en navullen

Het is belangrijk dat jouw eerstehulpstations volledig gevuld zijn en de producten in jouw EHBO station niet de houdbaarheidsdatum hebben overschreden. Je dient minimaal een keer per jaar jouw verbandtrommel en EHBO stations, panelen, kast en koffers te controleren, dit staat vastgesteld in de wet. Dit mag je zelf uitvoeren. Per koffer wordt vermeld wat en hoeveel erin hoort te zitten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor jouw First Aid refill. Van het pincet tot 4-in-1 bloedstelpende verbanden. Voor iedere bedrijfstak hebben we de juiste navulling voor jouw eerste hulp stations. Je kunt alles los of als kant-en-klare navulling bestellen op onze site.

 

Eerste hulp navulling

Eerstehulpstations kunnen worden ingezet bij het behandelen van verschillende soorten letsels, zoals (brand-)wonden, verstuiking en ademhaling, maar ook oogletsel. Om de juiste navulling voor het juiste letsel te hebben kun je gebruik maken van onze filters. Zo kun je ervoor zorgen dat je een complete eerste hulp uitrusting hebt en je ervoor zorgt dat deze voorraad altijd gevuld is, zodat je op het moment van nood meteen kunt handelen. Een van de meeste bekende merken is Cederroth en onze navulling is ook van dit betrouwbare merk.

 

EHBO station navulling

Bij ons kun je gemakkelijk alles bestellen en aanvullen wat er op is in jouw EHBO station. Zo laten Cederroth stations door middel van een rode sticker zien welk product op is. Zorg ervoor dat jouw EHBO station altijd voorzien is van de belangrijke producten zodat je hulp kunt verlenen zonder speciale voorkennis. Je kunt bij ons losse producten bestellen of kant-en-klare navulpakketten. Heb je nog vragen? Dan mag je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder.