Navullingen voor pleisterautomaat

Een van de eerste hulp onderdelen die veel worden gebruikt en vaak vervangen moeten worden zijn de pleisters. De Salvequick pleisters en dispensers zijn een makkelijk te gebruiken systeem en kunnen makkelijk nagevuld worden met onze pleisters.

Een van de eerste hulp onderdelen die veel worden gebruikt en vaak vervangen moeten worden zijn de pleisters. De Salvequick pleisters en dispensers zijn een makkelijk te gebruiken systeem en... meer lezen »
Venster sluiten
Navullingen voor pleisterautomaat

Een van de eerste hulp onderdelen die veel worden gebruikt en vaak vervangen moeten worden zijn de pleisters. De Salvequick pleisters en dispensers zijn een makkelijk te gebruiken systeem en kunnen makkelijk nagevuld worden met onze pleisters.

Filters sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Salvequick Pleisterautomaat Salvequick Pleisterautomaat
De "TREK EN PLAK" Pleisterautomaat van Salvequick is superhandig in gebruik. Je trekt een pleister uit de automaat en je kan deze gelijk kleven. Geen tijdverlies met pleisters uit een doosje te halen en papiertjes open te prutsen. De...
€ 28,09
Salvequick Plasticpleisters Salvequick Plasticpleisters
Salvequick Plasticpleisters zijn buigzame pleisters van hoge kwaliteit. De pleisters zijn op allergieën getest. Zij zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. Inhoud: Elke navulling bevat 45 pleisters (27 st. 72 x...
€ 36,10
Salvequick Textielpleisters Salvequick Textielpleisters
Salvequick Textielpleisters zijn voegzame pleisters van hoge kwaliteit. De pleisters zijn op allergieën getest. Zij zijn gemakkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. Inhoud: Elke navulling bevat 40 pleisters (24 st. 72 x...
€ 46,64

Salvequick pleisterautomaat

De Salvequick pleisters en bijbehorende pleisterautomaten zijn een compleet systeem die ook nog eens erg makkelijk in het gebruik is. De pleisters van Salvequick zijn makkelijk aan te brengen op de wond, flexibel en soepel te gebruiken. Doordat de pleisters naar beneden uit de Salvequick pleisterautomaten worden getrokken, blijven de andere pleisters schoon en worden ze niet aangeraakt. De navullingen voor de Salvequick pleisterautomaten zitten muurvast, dus deze kun je haast niet verliezen. Pleisternavullingen zijn verkrijgbaar in plastic, textiel en blue detectable pleisters voor de levensmiddelenindustrie.  

 

Navulling pleisterautomaat

De Salvequick pleisterautomaat kun je gemakkelijk zelf navullen door behulp van de speciale sleutel. Je vindt de juiste navulling voor je pleisterautomaat bij ons. Het transparante gedeelte van de pleisterautomaat beschermt tegen stof. Het is van belang om op tijd je pleisterautomaat na te vullen, aangezien pleisters ingezet kunnen worden voor verschillende ongevallen. Van een kleine papercut tot een schaafwond.

 

Salvequick pleisters navulling

In deze categorie vind je twee soorten navulling voor je Salvequick pleisterautomaat. De rode en de donkerblauwe pleisters. De Salvequick plasticpleisters zijn verkrijgbaar in een navulling van 45 stuks en de Salvequick textielpleisters zijn leverbaar in een navulling van 40 stuks. De Salvequick textielpleisters navulling zijn er voor het gebruik van een ‘normale’ pleister, voor op de vingertop. De Salvequick plasticpleister navulling zijn extra lang, zodat ze goed om een vinger te winden zijn en goed in te zetten voor lastig te bereiken plaatsen. Beide Salvequik pleisters zijn getest op allergieën en makkelijk aan te brengen.