Pleisters

Pleisters

Salvequick pleisters en pleisterdispensers vormen een compleet en gemakkelijk te gebruiken systeem.

Salvequick pleisters en pleisterdispensers vormen een compleet en gemakkelijk te gebruiken systeem. meer lezen »
Venster sluiten
Pleisters

Salvequick pleisters en pleisterdispensers vormen een compleet en gemakkelijk te gebruiken systeem.

Filters sluiten
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
van tot
2 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Detecteerbare pleister blauw vingertip normaal (35st) Detecteerbare pleister blauw vingertip normaal...
Salvequick Blue Detectable pleisters zijn in het bijzonder bedoeld voor gebruik in de levensmiddelenindustrie. De pleisters zijn detecteerbaar en worden door de meeste metaaldetectors ontdekt. Door de blauwe kleur kan de pleister ook...
€ 83,74
2 van 2

Pleisters

Pleisters worden gebruikt tijdens verschillende ongevallen, van een klein sneetje door papier tot een grote wond. Het grootste voordeel van pleisters is dat ze gemakkelijk aan te brengen zijn en erg flexibel om een wond aangebracht kunnen worden. Salvequick pleisters zijn van goede kwaliteit en komen met een gemakkelijk te gebruiken systeem.

 

Soorten pleisters

Pleisters zijn er van plastic, textiel en blue detectable pleisters voor de levensmiddelenindustrie. Ook bevat ons assortiment sensitive pleisters en tape, voor de gevoelige huid. Uiteraard zijn al onze pleisters niet geschikt voor hergebruik en alleen voor eenmalig gebruik. Ook bevat ons assoritment vingertoppleisters, deze zijn extra buigzaam en elastisch, zodat deze meebeweegt met de vinger. Geschikt zoals de naam zegt voor de vingertop, of knokkel.

 

Pleisterautomaten

Pleisterautomaten zijn automaten waarin er naar beneden pleisters uitgetrokken kunnen worden. Zo voorkom je dat je andere pleisters vuil maakt of bebloed raken. De pleisters liggen op deze manier altijd klaar voor gebruik. Ook bevat ons assortiment verschillende soorten navulling voor de pleisterautomaten, zodat je nooit zonder hoeft te zitten.

 

Salvequick pleisterdispenser

Pleisterdispensers en eerste hulp stations zijn vaak los van elkaar, omdat het niet gebruiksvriendelijk is om iedere keer het station open te moeten maken voor een pleister. Daarnaast is het hygiënischer om gebruik te maken van een Salvequick pleisterdispenser.

 

Ons assortiment bevat vier kleuren pleisters:

 • Rood: textiel pleisters en vingertoppleisters
  • Salvequick textielpleisters zijn voegzame pleisters van hoge kwaliteit. Ze zijn op allergieën getest en makkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in ‘normale’ pleisters, vingertoppleisters, extra grote en en extra lange textielpleisters.
 • Donkerblauw: plasticpleisters
  • Salvequick plasticpleisters zijn buigzame, zachte pleisters van hoge kwaliteit. De pleisters zijn op allergieën getest en zijn makkelijk aan te brengen. Ook verkrijgbaar in extra lange plasticpleisters, zodat ze gemakkelijk rond een vinger te winden zijn en voor lasteriger te bereiken plaatsen.
 • Lichtblauw: detecteerbare pleisters
  • Deze pleisters zijn in het bijzonder bedoeld voor het gebruik in de levensmiddelenindustrie. De pleisters zijn detecteerbaar en worden door de meeste metaaldetectors ontdekt. Door de opvallende kleur worden ze uiteraard ook visueel snel ontdekt. Ook zijn ze waterbestendig.
 • Groen: sensitive pleisters en tape
  • Salvequick sensitive-pleisters zijn wit en vervaardigd uit polyurethaan. Ze zijn waterafstotend en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Makkelijk aan te brengen, flexibel en soepel te gebruiken. Ook zijn ze op allergieën getest.